High cocktail bij Corenmaet in Breda

Bij Corenmaet in Breda zit je goed wanneer je op zoek bent naar een high cocktail locatie. Dankzij de gunstig gelegen locatie, aan de Havermarkt in het centrum van Breda, is Corenmaet makkelijk te bereiken voor iedereen. 

Cocktailkaart

De cocktailkaart bij Corenmaet wordt met zorg samengesteld. Daarom vindt je naast de klassieke cocktails ook cocktails die we zelf hebben samengesteld. Iedere cocktail is uniek en wordt met zorg en liefde gemaakt door onze collega's. Ben je benieuwd naar de cocktails die wij dit seizoen serveren? Je bekijkt ze hier.

Over onze high cocktail

Onze high cocktail bestaat uit drie rondes van overheerlijke cocktails met nauwkeurig uitgekozen en bijpassende gerechten voor € 34,50 per persoon. Onze chef en cocktailmaestro zijn namelijk samen gaan zitten om overeenkomende of complimenterende smaken te zoeken zodat jij het beste uit onze high cocktail beleving haalt. 

We begrijpen bij Corenmaet dat smaken verschillen. Daarom passen wij onze high cocktail aan op jou en je gezelschap. Per gerecht zijn twee passende cocktails geselecteerd. Aan de hand van jullie individuele wensen selecteren onze cocktail kenners een passende cocktail voor je. Wij hebben per gerecht twee cocktails vastgesteld waarbij de een, een wat zwaardere en krachtigere cocktailervaring nalaat, en de ander iets toegankelijker is. Per gerecht ben je natuurlijk ook vrij te wisselen tussen deze twee. 

 

High cocktail winter 2022

Het eerste gerecht dat wij tijdens deze high cocktail serveren is een burrata. Bij dit gerecht krijg je de keuze tussen onze lavendel cocktail Turn me on en Old pumpkin, onze twist op de klassieke Old fashioned. Voor het tweede gerecht krijgt u een Duo van kalfswang die wij combineren met als soepelere cocktail de eerder genoemde Espresso Martini of de stevigere ‘Basic Bee’, een op campari en honing gebaseerde cocktail. Ten slotte bieden wij als dessert een chocolademousse met karamel en macarons aan waarbij wij een ‘Corrie’s Delight’, een frisse, maar romige op Amaretto gebaseerde cocktail of de ‘Pop it like it’s hot’, een lekkere dessert cocktail die smaakt naar je favoriete caramel popcorn.

 

Spreekt dit je aan en kan je niet wachten om al onze originele cocktails te proeven? Reserveer dan via onderstaande formulier.