High cocktail bij Corenmaet in Breda

Bij Corenmaet in Breda zit je goed wanneer je op zoek bent naar een high cocktail locatie. Dankzij onze gunstig gelegen ligging aan de Havermarkt in het centrum van Breda, is Corenmaet een van de hotspots van Breda.

Cocktailkaart

De cocktailkaart bij Corenmaet wordt met zorg samengesteld. Daarom vindt je naast de klassieke cocktails ook originele cocktails die we zelf hebben bedacht en nergens anders te vinden zijn! Iedere cocktail is dus uniek en wordt met zorg en liefde gemaakt door onze collega's. Ben je benieuwd naar de cocktails die wij dit seizoen serveren? Je bekijkt ze hier.

Over onze high cocktail

Onze high cocktail bestaat uit drie rondes van overheerlijke cocktails met nauwkeurig uitgekozen en bijpassende gerechten voor € 37,50 per persoon. Onze chef en cocktailmaestro zijn hiervoor samen gaan zitten om overeenkomende of complimenterende smaken te zoeken zodat jij het beste uit onze high cocktail beleving haalt.

We begrijpen bij Corenmaet dat smaken verschillen. Daarom passen wij onze high cocktail aan op jou en je gezelschap. Per gerecht zijn twee passende cocktails geselecteerd. Aan de hand van jullie individuele wensen selecteren onze cocktail kenners een passende cocktail voor je. Wij hebben per gerecht twee cocktails vastgesteld waarbij de een, een wat zwaardere en krachtigere cocktailervaring nalaat, en de ander iets toegankelijker is. Per gerecht ben je natuurlijk ook vrij te wisselen tussen deze twee.

 

High cocktail winter 2023-2024

Het eerste gerecht dat wij tijdens deze high cocktail serveren is een beef tataki. Bij dit gerecht krijg je de keuze tussen onze ‘Jack’s lemonade’ of the ‘Apple of my eye’, waarbij de heerlijke smaak van appel en kaneel je helemaal in de winterse sferen brengt. Wij serveren deze ook warm voor de echte fijnproevers. Voor het tweede gerecht krijgt u gebakken gamba’s met een kreeftenjus. Hierbij serveren wij de ‘Amaretto Amour’, een noterige abrikozen cocktail, of The ‘Forbidden fruit’; onze winterse twist op een Moscow Mule. En tot slot bieden wij als dessert een Tiramisu aan waarbij wij de all-time favorite serveren, de ‘Espresso martini’. Of onze take op een White Russian, namelijk de ‘Dessert Dusk Russian’; een licht spicy, romige koffie en chocolade cocktail met een hint van Tequila hierin verwerkt voor de kick.

 

Spreekt dit je aan en kan je niet wachten om al onze originele cocktails te proeven? Reserveer dan via de knop rechts onder!