Driegangenmenu bij Corenmaet in Breda

Bij Corenmaet in Breda eet je van zondag tot en met donderdag een voordelig driegangenmenu. 

 

Zin in een heerlijk 3-gangenmenu voor een lage prijs? Kom dan naar Café Corenmaet! Ons gezellige café is gelegen aan het leukste plein van Breda; de Havermarkt. Hier kan je iedere dag van de week terecht voor een bijzonder 3-gangenmenu waarbij je keuze hebt uit verschillende gerechten. Van zondag tot en met donderdag betaal je voor dit 3-gangenmenu slechts € 31,50 en op vrijdag en zaterdag € 34,50. We zorgen ervoor dat er voor iedereen wat wils is, er zijn namelijk per gang één of meerdere vegetarisch of glutenvrije opties. Mocht je andere allergieën of intoleranties hebben, houden we hier natuurlijk ook rekening mee.

Ons driegangenmenu

Wanneer je goedkoop uit eten wilt in Breda zit je met ons 3-gangenmenu goed. Bij onze voor- en hoofdgerechten maak je een keuze uit 5 gerechten. Ga bijvoorbeeld voor de soep van de chef of een heerlijke carpaccio als voorgerecht.  Ook bij de hoofdgerechten heb je een ruime keuze. Ga je voor een medium gebakken steak of vegetarische spinazie risotto? Wist je dat wij bij al onze gerechten een matchende cocktail hebben? Vraag hierna bij een van onze medewerkers!

Ben je benieuwd naar ons 3-gangenmenu? Je bekijkt deze hier.

 

Ook is het mogelijk om het 3-gangenmenu te reserveren voor groepen. Reserveringen boven de 10 personen vragen wij je te mailen naar info@corenmaet.nl. Wil je dit 3-gangenmenu reserveren voor minder dan 10 personen? Klik dan op de reserveringsbutton rechtsonder!

Hopelijk tot snel!